Новини :: Чемпіонат області

Крок до перемоги

Крок до перемоги

У середу 8 лютого відбувся матч 11 туру обласного чемпіонату з футзалу між "Візою-Вторма" та "Sandalino".

Перемога у цьому матчі наблизила діючого чемпіона "Візу-Вторма" до другої поспіль перемоги в обласних змаганнях з фут залу. Ця мотивація була, напевно, визначальною, адже вже у дебюті поєдинку на 2 хв рахунок був 2:0 на користь "Візи". Точними ударами за "мануфактурників" відзначилися Ігор Кушецький та Ігор Білик. Через кілька хвилин Роман Москалик одним ударом випробував на міцність стійку і перекладену воріт "Sandalino". Після цього коломияни отямилися і Микола Ковцун з першої спроби влучив у стійку, а через кілька хвилин сповна скористався помилкою захисту суперника, скоротивши рахунок у матчі. Гра вирівнялася і команди сміливо штурмували ворота один одного, але результат на табло не змінювався.

По перерві картина у матчі повторилася як у першому таймі. Спершу відзначився Микола Сікач, а за кілька секунд  "дубль" зробив Ігор Білик. Якщо коломийські футзалісти у першому таймі зуміли вистояти і забили, то у другій половині їх не стало фізично. Ті гольові моменти, які вони створили біля воріт суперника, результативними не виявились через брак майстерності при завершенні атаки. А гра з п’ятим польовим наприкінці матчу також у спіху "Sandalino" не принесла. Навпаки, Москалик перехопив м’яч і послав його у порожні ворота своїх одноклубників по "великому" футболу. Перемога з рахунком 5:1 суттєво наблизила "Візу-Вторма" до загальної перемоги у сезоні. Лише одне очко відділяє її від "золотих" медалей цьогорічного чемпіонату. Тепер всі подумки "живуть" суботнім матчем-відповіддю 1/8 розіграшу Кубка України проти "Титан-Зорі" з Покровського. Побажаємо нашому чемпіону переможної ходи і у цьому двобої.

"Віза-Вторма" (Івано-Франківськ) - "SANDALINO" (Коломия) – 5:1 (2:1).

Cереда 8 лютого 2017 р. 20.30. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 120 глядачів.

Голи: І. Кушецький 1, І. Білик 2, 17, М. Сікач 16, Р. Москалик 28 – М. Ковцун 5. 

Віза-Вторма: Є. Борсук, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, І. Кушецький, С. Паньків, М. Сікач, І. Білик, Р. Горбатий, О. Перепічка, О. Орищук. Тренер – О. Веприк.

"Sandalino": І. Тепчук, М. Свірідов, А. Ковальчук, А. Олійник, М. Ковцун, Р. Гаврилюк, В. Костюк, О. Блонський. Тренер – А. Олійник

Попередження: не було

Арбітри:  І. Салаш, Т. Демянчук, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Крок до перемоги
Ігор Кушецький (з мячем) відкрив рахунок у матчі
Крок до перемоги
Микола Свірідов "не втік" від опки мануфактурників"

Крок до перемоги

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області