Новини :: Чемпіонат області

Лідери перемагають

Лідери перемагають

У неділю 12 лютого відбулися ще два матчі 11-го туру чемпіонату області з футзалу серед команд вищої ліги, який розпочався у середу 8 лютого матчем між "Віза-Вторма" та "Sandalino".

"Ураган-2 КФВ" зустрічався з МФК "Ревера". Для молодих "драконів" цей матч був важливий з точки зору подальшої боротьби за нагороди чемпіонату. Лише перемога залишала шанси в останніх турах поборотися за "бронзу". Але МФК "Ревера" у другому колі демонструє значно результативнішу гру ніж у першому і очок без бою не віддає нікому.  Весь матч на площадці точилася рівна боротьба за кожен м’яч, ніхто із суперників не поступався один одному. Безгольова гра не зовсім подобалася вболівальникам, але напруга і самовіддача гравців заслуговувала на увагу. У середині другої пятнадцятихвилинки гравці згадали про ворота і за хвилину забили по голу один одному. То ж, бойова нічия 1:1, яка значно ускладнила перспективи "фізкультурників" на нагороди цьогорічного сезону.

"УРАГАН-2 КФВ" (Івано-Франківськ) – МФК "РЕВЕРА" (Івано-Франківськ) - 1:1 (0:0).

Неділя 12 лютого 2017 р. 14.00. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 60 глядачів.

Голи: А. Муравський 22 – В. Рій 22. 

УРАГАН-2 КФВ: Р. Джус, М. Масевич, В. Завертаний, А. Душинський, А. Демяник, О. Негела, П. Сенюк, І. Бобко, Ю. Іванишин, А. Муравський, В. Гнатковський. Тренер – Ю. Костишин.

МФК РЕВЕРА: Р. Зубкевич, В. Рій, Ю. Федчишин, І. Шинкарик, Л. Куріш, Я. Гнатюк, В. Маковійчук, А. Олексик, Т. Турчинський, М. Курчій, Д. Бєлоусов, Р. Мироняк Тренер – І. Сорока.

Попередження: не було

Арбітри:  Т. Демянчук, М. Липко, М. Гудима, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Лідери перемагають
"Ревера" часто турбувала ворота "фізкультурників"

Два різні тайми провели "Ураган - 4" та МФК "Нафтовик" з Долини. Перший тайм був за гостями, які вправно двічі забили і вважали, що справу зроблено. Але досвідчені "ураганівці" зібралися з силами і за традицією, граючи з п’ятим польовим у дебюті другого тайму один м’яч відквитали. Перехопивши ініціативу, франківці не раз були близькі, щоб зрівняти рахунок. У   "нафтовиків" гра розладилася і вони більше дбали про власні ворота, щоб не пропустити, як про те, щоб відзначитися. Така тактика принесла їм мінімальну перемогу у цьому матчі.

"УРАГАН-4" (Івано-Франківськ) - МФК "НАФТОВИК" (Долина) – 1 : 2 (0:2).

Неділя 12 лютого 2017 р. 15.00. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 40 глядачів.

Голи: М. Слободян 16 – О. Локатир 5, В. Лаврінок 9. 

УРАГАН-4: В. Лесів, І. Крук, М. Слободян, С. Клюшніченко, Ф. Кавінський, О. Рева, В. Гундяк. Тренер – В. Гундяк .

 НАФТОВИК: С. Димид, О. Локатир, С. Локатир, Р. Покачайло, В. Лаврінок, А. Громоляк, І. Паньків, М. Гала. Тренер – С. Димид.

Попередження: В. Лесів (6).

Арбітри:  Т. Демянчук, П. Липецький, М. Гудима, М. Липко..

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Лідери перемагають
Фрагмент матчу "Ураган-4" - "Нафтовик"

БОМБАРДИРИ: 9 – Михайло Слободян ("Ураган-4"), 8 – Михайло Ткачук  ("Трейд Захід Буд"), 7 Білик Ігор  ("Віза-Вторма"), Локатир Олег  ("Нафтовик"), 6 – Свірідов Микола ("Sandalino"), Ковальчук Андрій  ("Sandalino"), Самочко Назар ("Трейд Захід Буд"), Уграк Руслан  ("Віза-Вторма")

Дискваліфіковані:   немає

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області