Новини :: Чемпіонат області

СК "Городенка" друга, МФК "Алан" третій

СК "Городенка" друга, МФК "Алан" третій

У завершальному 14-му турі у першій лізі обласних змагань з футзалу вирішувалася доля срібних нагород. Реально на срібні медалі претендували гравці МФК “Алан”. Правда, їм необхідно було в останньому матчі перемогти МФК “Микуличин”, який вперше у своїй історії посів високе п’яте місце. Та на заключний матч першості аланівці не зібралися і надто скороченим складом спромоглися лише на нічию. Хоча по ходу матчу  “Алан” він 3:0 та втримати таку бажану перемогу не зумів. За хвилину до сирени микуличинці все-таки зрівняли рахунок – 4:4.

МФК “АЛАН” (Івано-Франківськ) – МФК “МИКУЛИЧИН” (Микуличин) - 4:4 (3:2).

Субота 04 березня 2017 р. 16.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 50 глядачів. 

Голи: Р. Барчук 5, 7, І. Нагірний 10, 16 – В. Галущак 12, Д. Мельниченко 12, В. Белей 21, Д. Петращук 23..

АЛАН: О. Деделюк, Ю. Атаманчук, І. Нагірний, А. Соколенко, Р. Барчук, М. Галущак. Тренер – В. Хома.

МИКУЛИЧИН: М. Ключівський, В. Белей, Д. Мельниченко, В. Галущак, В. Ільків, Д. Петращук. Тренер – В. Белей.

Попередження: А. Соколенко (18), (Р. Барчук (24) – В. Белей (7), Д. Петращук (10), В. Ільків (19).

Арбітри: І. Салаш, М. Липко, В. Гронський, А. Яцурак.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.


Після такого дещо несподіваного результату у матчі між МФК “Алан” та МФК “Микуличин” шанси на “срібло” появилися у СК “Городенка”, але їм необхідно було вдома перемогти переможця першої ліги  “Д Ф С”. Матч у Городенці проходив за шаленої підтримки місцевих вболівальників. Господарі розпочали гру обережно, довго контролювали м’яч і намагалися розіграти його “до вірного”. Це їм вдалося на 3 хв. Чітку комбінацію точним ударом завершив Тарас Петришин. Податківці відразу кинулися відігруватися, але городенківці щораз блокували удари суперника. Відразу по перерві помилкою у захисті податківців скористався Владислав Тис, який проштовхнув м’яч у порожні ворота. Через хвилину податківці скоротили рахунок і інтрига у матчі знову “ожила”. Господарі знову перейшли на довгий контроль м’яча, грали досить обережно, боячись помилитися. Гості переходять на гру з п’ятим польовим, але їм не все вдається, а городенківські футзалісти ще двічі добиваються успіху і одержують таку бажану для них “срібну” перемогу у цьогорічній першості.

Набравши однакову кількість очок з МФК “Алан” по 29, лише за більшою кількістю перемог (9 на 8) СК “Городенка” посідає підсумкове друге місце.

СК “ГОРОДЕНКА” (Городенка) - “ДФС” (Івано-Франківська область) – 4:1 (1:0).

Неділя 05 березня 2017 р. 14.00. Городенка.Спортивний зал ДЮСШ. 150 глядачів. 

Голи: Т. Петришин 3, В. Тис 13, 20, В. Валовський 24 - А. Паркулаб 15.

ГОРОДЕНКА: І. Григорів, Д. Шинкарук, В. Гультай, Т. Петришин, В. Тис, В. Валовський, Р. Харук, С. Беспалов, А. Садовський, М. Липчук. Тренер – Ю. Гавриш.

ДПС: С. Петруняк, П. Ткаченко, А. Гузьо, А. Паркулаб, Б. Ольшанецький, В. Синишин. Тренер – Ю. Балагурак.

Арбітри:  І. Салаш, Т. Демянчук.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар. 


У матчі між “Медиком” та “Галицьким Двором” перемогу святкували медики з рахунком 4:2, а “Вихор” “розніс” студентів – 12:3.


БОМБАРДИРИ: 25 -  Барчук Роман (“Алан”), 17 -  Мельниченко Дмитро (“Микуличин”), 14 - Бибик Андрій (“Вихор”), 12 -  Щербина Василь (“Галицький Двір”), 11 - Липчук Микола (“Городенка”), Третяк Роман (“ДФС”), 9 - Федорюк Володимир (“Медик”), 6 - Комар Артур (“Ураган-ПНУ”)                                                                             

Дискваліфіковані: Вандзіляк Андрій (“Вихор”), Белей Василь (“Микуличин”)

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області