Новини :: Чемпіонат області

19-й тур: результати матчів

19-й тур: результати матчів

Після матчів 19-го туру в обласному чемпіонаті з футзалу визначився одноосібний лідер, який вперше у нинішніх змаганнях зможе протриматися на вершині щонайменше два тижні.

Ним після впевненоної перемоги над МФК "Ревера" став "Епіцентр К 10". Цей матч завершував ігровий день, то ж "будівельники" на початок свого поєдинку вже знали всі результати суперників. Важливо було не перегоріти до гри, адже у матчі першого кола саме "муніципальні" футзалісти першими "забрали" очки у "Епіцентру" (2:2). У звітному матчі цього не сталося і "будівельники" впевнено здолали суперника з рахунком 7:2.

А першими у звітному турі "посприяли" відриву "Епіцентру К 10" у лідери СК "Городенка", який вдома дещо несподівано поступився "Спарті" – 1:3. Значно ускладнив свій шлях до медалей черніївський "САВ сервіс". У матчі проти "Трейд Захід Буду" шанси відкрити рахунок у матчі були в обох суперників, але у завершальній стадії не точно діяли гравці або ж впевнено тримали свої володіння воротарі.І лише за 30 секунд до сирени помилкою воротаря "САВ сервісу" сповна скористався Михайло Ткачук, удар якого приніс дуже важливу перемогу "Т З Б" – 1:0.

Ще одна пара суперників у звітному турі вирішувала питання продовження боротьби за високі місця у нинішньому чемпіонаті. "Зорі Карпат" зустрічалися із "Д Ф С". Перемога у матчі залишала податківцям шанси боротися за найвищі позиції,а "горяни" добре розуміли, що при такій ситуації вони будуть поза пєдисталом. І вже з перших хвилин матчу команди обмінялися голами, обравши саме атакуювий варіант гри. У підсумку на перерву пішли за нічиєї – 3:3. У другому таймі вболівальники знову спостерігали за інтригою аж до останньої хвилини матчу, коли податківці знову зрівняли рахунок – 5:5. Здалося, що саме бойовою нічиєю завершиться цей цікавий і напружений матч, але чергова атака микуличинських футзалістів принесла їм успіх, а за кілька секунд до сирени Вітілій Турчанський встиг оформити "хет-трик" і закріпив таку бажану перемогу для "Зорі Карпат" – 7:5.

Свою другу перемогу у чепіонаті здобули снятинські футзалісти, які у напруженій боротьбі перемогли долинський "Нафтовик" – 4:3. Три технічні залікові очки до свого активу записала "Галія" проти "Алану". Матч між "Ураганом-2 КФВ" і "Старим Псом" відбудеться пізніше.

Наступний 20-й тур відбудеться у суботу 24 лютого. Через дискваліфікацію його пропустять Т. Томин (Епіцентр К 10), Ігор Сорока (Ревера), Назар Самочко (Т З Б), Володимир Романюк (Санвіта), Володимир Гультай (Городенка).

Серед бомбардирів двовладдя – по 21 голу забили Андрій Ковальчук (Д Ф С) і Віталій Турчанський (Зорі Карпат).

Відбувся ще один перенесений матч у якому долинський "Нафтовик" вдома переміг "Ураган-2 КФВ" з рахунком 7:5.

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області