Новини :: Чемпіонат області

15-й Чемпіонат АМФІФО: 4 тур

15-й Чемпіонат АМФІФО: 4 тур

Двовладдя перед очним поєдинком

У 4-му турі обласних змагань з футзалу "Трейд Захід Буд" зустрічався із снятинською "Sanvita" і це був центральний матч туру, адже зустрічалися перша і третя команди на сьогодні.

Команди розпочали матч активно, стараючись забити "швидкий" гол, але у дебюті краще працювали воротарі. А у середині першого тайму "будівельники" застосували свої "козирі" в атаці і тричі вразили ворота суперника. Снятинці взяли тайм-аут і сміливо  "пішли" з 5-м польовим. Це одразу дало результат. Відзначився Андрій Голей. Але досвідчений тренер "ТЗБ" Михайло Ткачук зумів заспокоїти своїх підопічних і гра перейшла на контроль м’яча і розіграш до "вірного". Суперник не здавався і максимально використовував шанс, граючи з п’ятим польовим. Такі "гойдалки" принесли четвертий успіх "будівельникам", які забили у "роздягальню". Вдруге відзначився Юрій Береговський. Як виявилося на далі, перерву суперники використали кожен по своєму. "ТЗБ" повірив, що гру "зроблено", а "Sanvita" пішла  "ва-банк". Старт другого тайму вдався снятинцям і досвідчений Ярослав Гнатюк двічі за хвилину "розписався" у воротах Рибака, скоротивши розрив у рахунку до мінімуму. Командні дії "будівельників" розладилися і суперник ще більше "насідав" на ворота лідера. Чергова триходівка снятинців принесла успіх Зусилля партнерів точним ударом завершив Тарас Турчинський. Нічия.- 4:4. Кінцівка цього захоплюючого матчу проходила у зустрічних атаках, але обидва воротарі і Святослав Рибак і Микола Филип’юк зуміли втримати свої ворота на "замку".

“Трейд Захід Буд”(Івано-Франківськ) - “Sanvita”(Снятин) - 4:4 (4:1).

Неділя 2 грудня 2018 року. 19.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 100 глядачів.

Голи:  Н. Самочко 5, В. Прокоп 6, Ю. Береговський 6, 14 – А. Голей 7, Я. Гнатюк 17, 17, Т. Турчинський 21.

Трейд Захід Буд: С. Рибак, Р. Тригубяк, Ю. Іванишин, А. Кукурудз, В. Прокоп, Т. Онуфрак, О. Вонс, Ю. Береговський, Н. Самочко, Я. Ципердюк, Т. Воробець, Ципердюк І.. Тренер – М. Ткачук.

Sanvita: М. Филип’юк, М. Данищук, І. Краєвський, Т. Турчинський, Я. Гнатюк, Р. Мироняк, Н. Синюк, І. Коваль, В. Романюк, А. Голей, І. Ориджук, О. Круглов. Тренер – В. Плехтяк.

Попередження: Я. Гнатюк (21).

Арбітри: М. Липко, Т. Демянчук.

Спостерігач арбітражу – І. Фреїк.

15-й Чемпіонат АМФІФО: 4 тур

Четвертої поразки поспіль зазнав у звітному турі минулорічний чемпіон"Зорі Карпат". Загубили микуличинці переможну гру і ніяк не вдається підопічним Василя Белея вийти з цього првального "піке". Матч із СК "Городенка" також розпочався без "розвідки". Суперники потужно атакували позиції один одного, було надзвичайно багато емоцій, а звідси і фолів. Початок краще вдався городенківцям, яких палко підтримувала їхня "торсида". Рахунок у матчі відкрив Віталій Валовський, який виявився спритнішим і скористався помилкою оборони суперника. Микуличинцям у першому таймі так і не вдалося зрівняти рахунок. Старт другого тайму знову краще вийшов у городенківських футзалістів. Досвідчений    Ігор Білик влучно "замкнув" комбінацію партнерів. "Зорі" намагаються переломити хід поєдинку і все більше кобінують біля воріт суперника, але неточні дії при завершенні атак зводять на нівець всі їхні зусилля. Чергова контратака городенківців і микуличинці "фолять" у штрафному майданчику. З "точки" Микола Ковцун не хибить. Загроза чергової поразки заставляє "Зорі" йти "ва-банк" і вони виходять з 5-м польовим. Напруга зростає і, здається, м’яч от-от опиниться у сітці воріт СК "Городенка", але надійно цього вечора "стоїть" Дмитро Шинкарук. Чергове перехоплення м’яча у захисті і Білик вивірено через всю площадку "закочує" четвертий м’яч у порожні ворота "горян".

“Зорі Карпат”(Микуличин) - СК “Городенка”(Городенка) - 0:4 (0:1).

Неділя 2 грудня 2018 року. 20.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 100 глядачів.

Голи:  В. Валовський 5, І. Білик 17, 28, М. Ковцун +23.

Зорі Карпат: Р. Зубкевич, І. Гаврилків, В. Красій, Т. Томин, В. Белей, В.Гурак, О. Павлів, М. Свірідов, М. Слободян. Тренер – В. Белей.

СК Городенка: Д. Шинкарук, О. Орищук, М. Липчук, В. Гультай, Р. Гаврилюк, А. Ковальчук, В. Тис, В. Валовський, В. Блащук, І. Білик, М. Ковцун. Тренер – Ю. Гавриш.

Попередження: В. Белей (6), Т. Томин (19).

Вилучення: Т. Томин (29)

Арбітри: Т. Демянчук, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

15-й Чемпіонат АМФІФО: 4 тур

Не менш цікаво і напружено проходив ще один матч четвертого туру, у якому зустрічалися "SAV cervice" та "Галія". Суперники старалися контролювати м’яч і розігрувати свої комбінації до "вірного", стараючись спіймати помилку у захисті. першими це вдалося гравцям "Галії". Відзначився Олег Перепічка. По перерві зусилля своїх партнерів вдалося завершити точним ударом у"дев’ятку" івану Легкому із "SAV cervice". Більше голів у цьому матчі не було і це справжня заслуга воротарів обох команд – Василя Кучери та Володимира Ничкало.

SAV servise”(Черніїв) - "Галія" (Івано-Франківськ) – 1:1 (0:1).

Неділя 2 грудня 2018 року. 21.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 40 глядачів.

Голи:  І. Легкий 18 – О. Перепічка 11.

SAV service: В. Кучера, Р. Середа, В. Павлів, О. Блонський, Н. Кузик, Ю. Павлів, С. Ревчук, М. Ткачук, В. Лясковський, К. Гаврилюк, І. Легкий, І. Максимюк, Д. Андрусяк. Тренер – В. Павлів.

Галія: В. Ничкало, І. Стасюк, Д. Мельниченко, О. Перепічка, Я. Синчук, О. Питльований, С. Хилюк, С. Сирідченко, М. Сенич, В. Горинь, Т. Кривомаз, Р. Гушпіт, В. Рій. Тренер – М. Сенич.

Попередження: Не було.

Арбітри: М. Липко, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

15-й Чемпіонат АМФІФО: 4 тур

                    Турнірна  таблиця станом

                     на 4 грудня

к о м а н д и

ігри

  В

  Н

  П    

 Р/М

 очки

 1

   “ТРЕЙД ЗАХІД БУД   Івано-Франківськ

4

3

1

0

20:5

10

 2

    СК ГОРОДЕНКА      Городенка

4

3

1

0

13:5

10

 3

    SANVITA                Снятин

4

2

2

0

12:9

 8

 4

   Г А Л І Я                   Івано-Франківськ

4

1

1

2

6:13

4

 5

   “SAV CERVICE”           Черніїв

4

0

1

3

4:12

 1

 6

   ЗОРІ КАРПАТ            Микуличин

4

0

0

4

1:12

 0

                                                                 Бомбардири:   5 –  Ковцун Микола (СК Городенка)

                                                                                            4 -  Онуфрак (Трейд Захід Буд)

                                                                                                             Береговський Юрій (Трейд Захід Буд                                                                                                 3 - Андрій Голей (“Sanvita”)                                                                                                                                                                                                                                                               Володимир Прокоп (“Трейд Захід Буд”)

                                                                                                   Назар Самочко (“Трейд Захід Буд”)

                                                                                       Ігор Білик (СК “Городенка”)

                                                                                       Іван Легкий (“SAV cervice”)

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області