Новини :: Чемпіонат області

15-й Чемпіонат АМФІФО: 6-й тур - результати

15-й Чемпіонат АМФІФО: 6-й тур - результати

Лідер знову перемагає

У неділю 16 грудня двома матчами стартувало друге коло обласних змагань з футзалу.

Лідер чемпіонату СК "Городенка" на своєму паркеті приймав сусідів із Снятина. Гості єдині, кому у першому колі вдалося відібрати очко у городенківців. І сталося це за дві секунди до фінальної сирени. Тоді матч закінчився у нічию 2:2. Перед звітним туром обидві команди не програвали і відповідно заходилися на першій та другій сходинках у турнірній таблиці, а географічне місцезнаходження додавало зайвої інтриги у це "дербі". І поєдинок виправдав сподівання численної аудиторії вболівальників, які традиційно заповнюють трибуни спортзалу у Городенці. Щоправда, голи забивали лише господарі. Але можливість відзначитися першими випала саме "Sanviti", коли на 20 секунді Гнатюк вийшов на "побачення" з голкіпером господарів, але переграти його не зміг. Вже наступний розіграш стандарту від господарів приніс їм успіх. Білик точно віддав на Ковальчука, а той потужно пробив – 1:0.Снятинців такий початок не вибив з колії і вони щонайменше тричі могли забивати, але знову пропустили у свої. Атаку розпочав воротар СК "Городенки" Шинкарук точним пасом на Ковальчука, який майстерно пройшов трьох суперників і відпасував на Кольцуна. Микола збільшив свій гольовий доробок точним ударом у ціль. Суперник переходить на гру з 5-м польовим, багато кобінує, але до логічного завершення це не приводить. Натомість пропускає гол "у роздягальню": після чергового кутового м’яч зрекошетив у "дев’ятку" воріт гостей.

Другий тайм "Sanvita" знову розпочала атаками, продовжуючи грати з 5-м польовим. Але досвідчений Ігор Білик спіймав суперників на помилці і вчетверте засмутив їх голом, відправивши м’яч у порожні ворота. Практично гру було "зроблено", але палка підтримка місцевої "торсиди" закликала своїх улюбленців до активних дій. І вони ще двічі забивали. Відзначилися Василь Блащук і Микола Липчук. Отож, перемога з великим рахунком залишає СК "Городенка" на вершині турнірних перегонів. "Sanvita" зазнає першої поразки у чемпіонаті.

15-й Чемпіонат АМФІФО: 6-й тур

У другому матчі шостого туру "Трейд Захід Буд" зустрів справжній опір у матчі проти "SAV cervsa". Швидкий гол Олександра Вонса ще більше "розлютив" суперників і вони активно штурмували ворота "будівельників". І лише супернадійна гра воротаря "Т З Б" Святослава Рибака не дозволила гравцям "SAV cervsa" вразити ворота. У підсумку важка перемога "Т З Б" з рахунком 2:0.

15-й Чемпіонат АМФІФО: 6-й тур

Матч між "Галією" та "Зорями Карпат" відбудеться пізніше.

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області