Новини :: Чемпіонат області

Дебютант перемагає на старті

Дебютант перемагає на старті

У неділю, 13 листопада, взяв старт 13-й футзальний марафон на Івано-Франківщині.

У вищій лізі у першому матчі зустрілися МФК "Ревера" та дебютант ліги – долинський "Нафтовик" .

"Ревері" вдалося зберегти минулорічний склад, який підсилили воротар  Роман Зубкевич з "Курінь-Пасу" та Василь Маковійчук із "Sandalibo". А минулорічний переможець першої ліги МФК "Долина" крім зміни назви команди на МФК "Нафтовик" також суттєво підсилив свій склад братами Олегом та Святославом Локатирями із минулорічного "срібного" складу "Газовика" та ще кількома молодими гравцями. То ж матч-відкриття нового Чемпіонату між МФК "Ревера" та МФК "Нафтовик" видався цікавим і напруженим. У першому таймі гравці обох команд мали чимало нагод, щоб вразити ворота один одного, але то самі діяли не точно, то воротарі були на висоті. І, здавалося, що перша половина матчу успіху так нікому і не принесе. Але долинцям вдалася гостра атака на останніх секундах тайму, яку влучно завершив дебютант команди Євген Петрик. То ж гол "у роздягальню" не на жарт розлютив івано-франківців.

Але у другій половині матчу не все складалося для "Ревери" добре. Вже у дебюті тайму гравці "муніципалів"  необережно повелися у штрафному майданчику із Святославом Локатирем і арбітр вказав на 6-метрову позначку. Сам потерпілий чітко виконав "вирок". Завдання у матчі ще більше ускладнилося для господарів.  Вони відчайдушно пішли в атаку і відразу добилися успіху. Перший гол "Ревери" у новому сезоні на свій рахунок записав Ярослав Гнатюк. То ж "нафтовики" не встигли зорієнтуватися, як рахунок у матчі скоротився до мінімуму і їм знову прийшлось тримати удар від суперника. А коли замін гравців не вистачає, то це у футзалі дається чути дуже швидко. Та у цьому випадку "нафтовиків" виручив їх воротар надійною грою на останньому рубежі. "Нафтовик" здобуває важку першу перемогу на старті сезону, а "Ревера" дещо несподівано поступається на старті.


МФК"Ревера"(Івано-Франківськ)МФК "Нафтовик"(Долина) - 1:2 (0:0).

Неділя 13 листопада 2016 р. 15.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи:  Я. Гнатюк 19 – Є. Петрик 15, С. Локатир +18.

Ревера: Р. Зубкевич, Р. Мироняк, Я. Гнатюк, Т. Турчинський, В. Маковійчук,  Д. Бєлоусов, І. Сорока, В. Рій, М. Курчій, Л. Куріш, А. Олексик, М. Филипюк. Тренер – І. Сорока.

Нафтовик: С. Димид, О. Локатир, Є. Петрик, О. Шатковський, С. Локатир, В. Лаврінок, М. Бабінчук. Тренер – С. Димид.

Попередження: Л. Куріш (18), М. Курчій (27).

Арбітри: Я. Вовчок, П. Липецький, Т. Демянчук, А. Яцурак.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.

Автор першого голу Чемпіонату Євген Петрик
Автор першого голу Чемпіонату Євген Петрик
Кращий гравець у складі Ревери Ярослав Гнатюк
Кращий гравець у складі "Ревери" Ярослав Гнатюк
Кращий у складі Нафтовика Святослав Димид
Кращий у складі "Нафтовика" Святослав Димид

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області