Новини :: Чемпіонат області

"Віза" вірна собі

"Віза" вірна собі

Так склалося, що вже у першому турі жереб звів між собою потенційних фаворитів нового сезону – абсолютного чемпіона області минулого чемпіонату області "Візу Вторма" та чемпіона Івано-Франківська "Трейд Захід Буд". Звичайно, краще було б, щоб команди провели по кілька матчів і по справжньому "ввійшли"  у гру, але на те він і сліпий жереб – як випаде, так і буде.

Правда, "Віза Вторма" до старту в новому сезоні почала готувалася значно раніше, граючи товариські матчі. Крім цього "мануфактурники" вже встигли провести двоматчевий спаринг у попередньому етапі розіграшу Кубка України з чернівецьким "Епіцентром", який обійшла лише за рахунок голу, забитого на полі суперника (у Чернівцях програла 5:2, а вдома виграла 4:1).  Міський чемпіон напружено тренувався у новому для себе залі коледжу фізвиховання. Та новим цей зал для гравців "ТЗБ" можна назвати лише умовно, бо чимало з них у різні роки грали тут і здобували гучні перемоги, правда, у складі інших команд.

Стартовий матч нового чемпіонату фаворити розпочали без розвідки – одразу гостро атакуючи ворота один одного. Відчувалося, що суперники занадто нервують і тому не виходили кінцівки атак. Та на 7 хв. "будівельники" помилилися в атаці чим сповна скористалися гравці "Візи". Гострий контр випад точним ударом завершив капітан "Візи" Олег Веприк. Такий розвиток подій у матчі примусив дебютанта перейти до більш конструктивних дій і "ТЗБ" щонайменше тричі міг забивати ще у першому таймі. Друга половина також була за "будівельниками", але територіальна перевага не втілювалася у матеріальну. На заваді ставав воротар "Візи" Євген Борсук або м’яч влучав у стійку чи поперечку воріт. Контратаки "Візи" також не приносили результату і лише за три хвилини до закінчення матчу Руслану Уграку вдалося завершити зусилля партнерів точним ударом. "ТЗБ" переходить на гру з п’ятим польовим, але і це не приносить успіху підопічним тренера Михайла Ткачука. Просто якийсь не фарт у цей вечір владарював у стані "будівельників". Знову явні нагоди відзначитися втрачають О. Вонс, В. Вікуловський, І. Ципердюк, а суперник скористався неузгодженістю гравців у захисті і Станіслав Паньків втретє забиває за "Візу Вторма". Та гол престижу все таки "ТЗБ" забив. На останніх секундах матчу відзначився Назар Самочко. Чемпіон здобуває дуже важку перемогу над одним із конкурентів на старті сезону.


"Трейд Захід Буд" (Івано-Франківськ) – "ВІЗА ВТОРМА" (Івано-Франківськ) - 1:3 (0:1).

Неділя, 13 листопада. 16.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 150 глядачів.

Голи: Н. Самочко, 30 - О. Веприк 7, Р. Уграк 27, С. Паньків 30.

"Трейд Захід Буд": С. Рибак, М. Ткачук, І. Ципердюк, Я. Ципердюк, А. Кукурудз, О. Вонс, В. Вікуловський, Ю. Береговський, Н. Самочко, А. Стецьків, Н. Бринський, М. Чугайда, Р. Ціцюра, О. Гатило. Тренер – М. Ткачук.

"Віза Вторма": Є. Борсук, І. Подолюк, І. Кушецький, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, Р. Горбатий, І. Кушецький, О. Перепічка, С. Паньків. Тренер – В. Перепічка.

Попередження:  В. Вікуловський (18), А. Кукурудз (26) – І. Кушецький (23).

Арбітри:  Я. Вовчок, Т. Демянчук, А. Яцурак, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – М. Марцинюк.


"Ураган - 4" (Івано-Франківськ) -  "Sandalino" (Коломия) – перенесено.

"УРАГАН-2 Коледж фізичного виховання" (Івано-Франківськ) – вихідний

Віза вірна собі

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області