Новини :: Друга ліга АФУ

Друга ліга АФУ

"ВІЗА ВТОРМА" стартує з перемоги

"ВІЗА ВТОРМА" стартує з перемоги

У стартовому матчі першості України з футзалу серед команд другої ліги у першій зоні зустрілися дві івано-франківські команди – "УРАГАН-2 Коледж фізичного виховання" та "ВІЗА ВТОРМА". Ці команди є давніми суперниками в обласному чемпіонаті і часто саме у їх двобої вирішується доля чемпіонських нагород. То ж дербі на всеукраїнському рівні очікувалося якось по особливому. Та ще до старту змагань стало зрозуміло, що повноцінного суперництва не вийде, адже згідно Регламенту змагань склад "Урагану-2 КФВ" укомплектований молодими виконавцями до 19 років і лише два гравці з основної команди можуть їх "підсилити". У цьому матчі тренери головного "Урагану" делегували воротаря Тараса Левандівського та Василя Кефу. "Віза" ж вийшла у бойовому складі.

Та, не дивлячись на такі регламентні колізії, молоді "дракони" до середини першого тайму чинили гідний опір супернику, спокійно стримуючи атакуючий порив "мануфактурників". Особливо виручав партнерів воротар Тарас Левандівський. Але і він був безсилий, коли Василь Гурак на 10-й хв. потужно "попав" у дев'ятку. Невдовзі неузгоджені дії "ураганівців" у захисті дозволили Ігорю Подолюку забити вдруге. Друга половина матчу розпочалася з курйозного автоголу у ворота господарів, який ще більше їх надломив. А четвертий гол у матчі виглядав як "розгром". Однак, підопічні тренерів Юрія Костишина та Івана Данилишина зуміли зібратися і за одну хвилину двічі вразити ворота "Візи". Відзначилися Назар Синюк та Марян Масевич. Інтрига у матчі відновилася, "ураганівці" переходять на гру з п'ятим польовим гравцем, але не надовго. Досвідчені гравці "Візи Вторма" знову беруть під свій контроль м'яч, багато комбінують, пресингують суперника і під завісу матчу ще двічі добиваються успіху, перемагаючи у підсумку з рахунком 6:2.

Матчі другого туру пройдуть на наступному тижні. У середу 21 грудня у Львові зустрінуться "Енергія-2 ЛДУФК" та "Ураган-2 КФВ" (початок матчу о 17.00), а у четвер 22 грудня "Віза Вторма" прийматиме "Княжий Ринок" (Львів). Початок матчу о 20.30.

"УРАГАН-2 Коледж фізичного виховання" (Івано-Франківськ) – "ВІЗА ВТОРМА" (Івано-Франківськ) – 2:6 (2:0).

П'ятниця 17 грудня 2016 р. 15.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 180 глядачів.

Голи: В. Кефа 22 автогол, Н. Синюк 33, М. Масевич 33 - В. Гурак 10, 31, І Подолюк 14, Р. Москалик 38, С. Паньків 40.

"Ураган-2 КФВ": Т. Левандівський, М. Масевич, О. Негела, П. Сенюк, Д. Щипчик, А. Муравський, В. Кефа, В. Довгунь, В. Їжаковський, Н. Синюк. Тренер – Ю. Костишин.

"Віза Вторма": Є. Борсук, О. Орищук, І. Подолюк, С. Паньків, І. Кушецький, О. Веприк, В. Гурак, Р. Уграк, Р. Москалик, Р. Горбатий, О. Перепічка, І. Білик. Тренер – В. Перепічка.

Попередження: не було

Арбітри:  В. Гронський, П. Липецький, Т. Дем'янчук, А. Яцурак.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

ВІЗА ВТОРМА стартує з перемоги

ВІЗА ВТОРМА стартує з перемоги

ВІЗА ВТОРМА стартує з перемоги

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області