Новини :: Друга ліга АФУ

Друга ліга АФУ

Важка перемога "ВІЗИ-ВТОРМА"

Важка перемога "ВІЗИ-ВТОРМА"

Стартувало друге коло Всеукраїнських змагань з футзалу серед команд другої ліги. У першій зоні зустрілися дві Івано-Франківські команди – "Віза-Вторма" і "Ураган-2". У нинішньому сезоні це п’яте протистояння цих суперників (двічі у чемпіонаті області, матч Кубка АМФІФО і матч-відповідь у другій лізі). Чотири попередні матчі вигравала "Віза" і на останню "дуель" "мануфактурникам" було важко знайти мотивацію. А суперник напроти – добре підготувався до матчу. З основної команди на допомогу молодим делегували Воротаря Ігоря Байдака та Андрія Цілика. Саме довкола них будувалася гра молодих "драконів".

Стримавши перші атаки суперника, фізкультурники самі потроху загрожували воротам Євгена Борсука. А на 13-й хв повели у рахунку. Прицільний точний удар вийшов у Андрія Цілика. Такий розвиток подій у матчі заставив досвідчених гравців "Візи" перебудовувати хід своєї гри і заставив шукати шляхи до воріт "ураганівців". На заваді атак "мануфактурників" у "рамці" воріт відмінно діяв Байдак. Реальну нагоду у першому таймі зрівняти рахунок втратив Перепічка, який не влучив у порожні ворота наприкінці тайму.

Не змінювалася обстановка і у другому таймі. "Віза" гостро атакувала,  а "Ураган-2" вміло тримав оборону і зрідка контратакував. І лише на 23-й хв Руслан Уграк прорвав оборону суперника і точно пробив повз воротаря, зрівнявши рахунок у матчі. Нічия не влаштовувала лідера змагань і він продовжував атакувати. Однак, м’яч вперто оминав ворота підопічних тренера Івана Данилишина. Активний пресинг, який застосували гравці "Візи", приніс успіх на 34-й хв. Індивідуальний прохід Миколи Сікача завершився взяттям воріт ураганівців.  Кінцівка матчу була напруженою і нервовою. "Віза Вторма" старалася більше контролювати м’яч, а ураганів ці всіма силами пішли у наступ. Але це не змінило рахунок на табло. То ж "Віза-Вторма" здобуває важку перемогу над "Ураган-2".

Тепер на лідера змагань другої ліги "Візу-Вторма" чекає непростий виїзд до Львова на "Княжий Ринок" і домашній прийом львівської "Енергії-2 ЛДУФК". А "Ураган-2" з цими суперниками проведе два матчі вдома.

"ВІЗА ВТОРМА" (Івано-Франківськ) – "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) – 2:1 (0:1).

П’ятниця 27 січня 2017 р. 15.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: Р. Уграк 23, М. Сікач 34 – А. Цілик 13.

"Віза Вторма": Є. Борсук, О. Орищук,  С. Паньків, І. Кушецький, О. Веприк, М. Сікач, Р. Уграк, Р. Москалик, Р. Горбатий, О. Перепічка, І. Білик. Тренер – В. Перепічка.

"Ураган-2": І. Байдак, А. Цілик, М. Масевич, О. Негела, П. Сенюк, А. Муравський, С. Данилишин, В. Завертаний, А. Душинський, В. Довгунь, В. Їжаковський, Н. Синюк. Тренер – І. Данилишин.

Попередження: О. Перепічка (37).

Арбітри: Т. Демянчук, П. Липецький, А. Яцурак.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Важка перемога "ВІЗИ-ВТОРМА"

Важка перемога "ВІЗИ-ВТОРМА"

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області