Новини :: Конференції, наради

Обласний футзальний сезон розпочнеться з виборів голови АМФІФО

Обласний футзальний сезон розпочнеться з виборів голови АМФІФО

Обласний футзальний сезон розпочнеться з виборів… голови АМФІФО. Саме так вирішили члени Ради АМФІФО, задовільнивши заяву багаторічного голови Василя Костюка на засіданні 18 вересня 2015 року. Мотивацію своєї відставки п. Костюк аргументував "неможливістю повною мірою приділяти увагу роботі Асоціації по розвитку футзалу в області".

Таким чином, Четверті позачергові звітно-виборні Загальні збори АМФІФО заплановано провести у суботу 31 жовтня 2015 року об 11 годині у актовій залі коледжу фізвиховання. Представництво у виборній кампанії матимуть делегати від районних та міських федерацій футболу (14 районних + 5 міських) та представники-делегати від 13 команд – учасниць останнього чемпіонату та першості області з футзалу сезону 2014-2015 років (8 вища ліга + 5 перша). НФК “Ураган” та “Ураган-2 КФВ” матимуть одного делегата як одна структура. Максимальна кількість делегатів – 33 особи.

У термін до 30 вересня включно кожен суб'єкт, який розвиває футзал (міні-футбол) в області (а це районні та міські федерації футболу і колективні члени АМФІФО 14 команд з обласних змагань) повинні провести свої збори та обрати одного делегата з правом голосу, рекомендувати кандидатуру на посаду голови та у керівні виборні органи АМФІФО. Виписки із своїх зборів необхідно направити до комісії з підготовки проведення 4-х позачергових звітно-виборних Загальних зборів АМФІФО до 30 вересня 2015 року включно за адресою м. Івано-Франківськ, вул Чорновола, 80 офіс обласної федерації футболу.

Рада затвердила склад комісії з підготовки проведення позачергових ЗВЗЗ АМФІФО у кількості трьох чоловік, зокрема, голова Ігор Овчар, заступник голови Микола Васильків, секретар Василь Ольшанецький.

Крім цих питань, на засіданні Ради затверджено порядок денний позачергових ЗВЗЗ АМФІФО:

1. Звіт голови АМФІФО за період з листопада 2013 року по 30 жовтня 2015 року.

2. Вибори голови АМФІФО.

3. Вибори членів Ради АМФІФО.

4. Вибори голови та членів Ревізійної комісії.

5. Вибори голови та членів Контрольно-дисциплінарної комісії.

6. Вибори голови та членів Апеляційної комісії.

7. Затвердження нового Статуту Асоціації.

8. Різне.

А самі футзальні змагання заплановано розпочати 7-8 листопада у двох лігах – вищій та першій. Ігри проходитимуть на майданчику коледжу фізвиховання.