Новини :: Кубок

Кубок

Cтартував розіграш Кубка АМФІФО

Cтартував розіграш Кубка АМФІФО

Кубок АМФІФО: поки без сенсацій


    Отож, у суботу 13 січня  матчами 1/8 11-го розіграшу Кубка АМФІФО стартувало друге коло обласних змагань з футзалу.

 

 

 


 Дебютанти сильніші у лотереї

“САВ сервіс”  (Черніїв)  –  “Д Ф С”  (Івано-Франківська область) - 2 : 2 (1:1) по пен. 4:3.
Субота 13 січня 2018 р. Кубок АМФІФО -  1/8 . 11.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 60 глядачів.

Склади:
“САВ сервіс”: В. Кучера, Р. Середа, В. Павлів, В. Лящовський, М. Ткачук, К. Гаврилюк, Ю. Павлів, П. Телепчук, В.Блащук , І. Легкий, В. Дербах. Тренер – Віталій Павлів.
“Д Ф С”: М. Назарук, А. Ковальчук, О. Блонський, М. Свірідов, С. Страховський, Р. Третяк, В. Синишин, А. Паркулаб.  Тренер – Юрій Балагурак.
Голи: К. Гаврилюк аг 8, І. Легкий 11, В. Лящовський 18 – О. Блонський 18.
6-метрові удари реалізували: М. Ткачук, В. Павлів, К. Гаврилюк, І Легкий – А. Ковальчук, М. Свірідов, В. Синишин. Не реалізував С. Страховський.
Попередження: І. Легкий (27) – С. Страховський (11).
Арбітри:  Т. Демянчук, А. Яцурак, М. Липко, І. Салаш.
Спостерігач арбітражу: Б. Вовкович.
    Відкрив кубковий пелетон матч між “САВ сервіс” і  “Д Ф С”. Матч розпочався швидкими атаками в обидві сторони, але реалізувати їх суперники зуміли лише наприкінці першого тайму, обмінявшись голами. У другій половині тривала позиційна боротьба, суперники діяли обережно, стараючись розіграти м’яч до вірного. Саме таку гольову атаку першими реалізували черніївські футзалісти, коли Ткачук стрімко пройшов по правому краю атаки і віддав вивірену передачу на Лящовського, який не схибив. Але вже через кілька секунд податківці отримали право на штрафний, з якого скористалися з повна. Поки суперник розмірковував, як захищатися, Блонський наважився на удар і попав у “дев’ятку”. Знову нічия у матчі, яку суперники не порушили аж до сирени. Отож, згідно із Регламентом обласних змагань першого чвертьфіналіста цьогорічного розіграшу Кубка АМФІФО визначала футзальна лотерея. Перші трійки не схибили, а у наступній дуелі воротар “САВ сервісу” Василь Кучера відбив удар Сергія Страховського, Іван Легкий не залишив шансів “Д Ф С” на ще одну дуель і приніс перемогу “САВ сервісу” – 4:3.

Cтартував розіграш Кубка АМФІФО


Дуель воротарів

“Нафтовик”  (Долина)  –  “Роланд”  (Калуш) - 1 : 1 (0:0) по пен. 3:1.
Субота 13 січня 2018 р. Кубок АМФІФО -  1/8 . 12.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 60 глядачів.
   Склади:
“Нафтовик”: С. Димид, Ю. Іванишин, А. Громоляк, М. Басараб, М. Бабінчук, І. Пастух, М. Гала. Тренер – Валентин Москвін.
“Роланд”: Б. Кузів, М. Петрів, А. Король, О. Локатир, С. Локатир, О. Павлів, Р. Курташ, О. Мельник, Ю. Коско.  Тренер – Андрій Король.
Голи: М. Басараб 21 – Б. Кузів 30.
6-метрові удари реалізували: М. Бабінчук, М. Басараб, С. Димид – О. Павлів. Не реалізував С. Локатир.
Попередження: о. Павлів (22).
Арбітри:  І. Салаш, М. Липко, А. Яцурак, Т. Демянчук.
Спостерігач арбітражу: І. Фреїк.
   У наступній парі знову як і у минулорічному розіграші кубка жереб звів долинський “Нафтовик” і представника Калуша. На цей раз команду “Роланд”, яка успішно виступає у чемпіонаті м. Калуша. Маючи у своєму складі вправних футзалістів, калушани задали тон і у звітному матчі, однак, реалізувати свою перевагу “Роланду” не дозволяв воротар долинців Святослав Димид. “Нафтовики”, граючи від оборони, також гостро контратакували, але і їм у першому таймі не таланило. І лише у другому таймі досвідчений Михайло Басараб взяв ініціативу на себе, здійснивши рейд до воріт калушан і увігнав м’яч під поперечину. Після пропущеного голу “Роланд” не зупинився і продовжував осаду воріт долинців. Димид рятував партнерів у, здавалося б, безвихідних ситуаціях. Але, коли наприкінці матчу калушани перейшли на гру з п’ятим польовим, і Святослав не врятував. За кілька секунд до сирени саме п’ятий гравець калушан, а ним виявився воротар Богдан Кузів, зрівняв рахунок у матчі і дав шанс партнерам вирвати перемогу у серії 6-метрових ударів. Але і тут “Роланду” завадив воротар “Нафтовика” Святослав Димид. Спершу він відбив потужний постріл свого тески-суперника Локатиря, а потім сам “розписався” у воротах суперника.

Cтартував розіграш Кубка АМФІФО

Cтартував розіграш Кубка АМФІФО

Впевнена перемога

СК “Городенка”  (Городенка)  –  “Sanvita” (Cнятин) - 4 : 0 (0:0).
Субота 13 січня 2018 р. Кубок АМФІФО -  1/8 . 13.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 50 глядачів.
    Склади:
СК “Городенка”: Д. Шинкарук, І. Григорів, В. Валовський, С. Беспалов, Р. Харук, М. Липчук, М. Ковцун, В. Шевчук, В. Гультай , Р. Борисевич, Т. Петришин. Тренер – Юрій Гавриш.
“Sanvita”: М. Данищук, Н. Синюк, В. Романюк, Т. Турчинський, Я. Плехтяк, І. Ориджук, І. Коваль, І. Краєвський.  Тренер – Василь Плехтяк.
Голи: В. Гультай 23, Р. Харук 24, М. Ковцун 24, В. Шевчук 26.
Попередження: Р. Харук (8) – Т. Турчинський (3), М. Данищук (28).
Арбітри:  Т. Демянчук, А. Яцурак, П. Липецький, М. Липко.
Спостерігач арбітражу: Б. Вовкович.
   Рахунок у матч СК “Городенка” - “Sanvita” (Снятин) 4:0 на користь городенківців, але не все так було просто у самій грі. Снятинці півтори тайму гідно протистояли сусідам і не раз могли відзначитися, але на завершальній стадії атак м’яч оминав ворота суперника або надійно “стояв” воротар. Все вирішилося за три хвилини наприкінці матчу. Далі у Кубку йде СК “Городенка”.

Cтартував розіграш Кубка АМФІФО

Досвід перемагає

“Зорі Карпат”  (Микуличин)  –  “Епіцентр К 10” (Івано-Франківськ) - 2 : 4 (0:1).
Субота 13 січня 2018 р. Кубок АМФІФО -  1/8 . 14.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 100 глядачів.
    Склади:
“Зорі Карпат”: М. Ключівський, В. Белей, В. Лещук, Д. Бєлоусов, В. Турчанський, В. Галущак, М. Куфедчук, Л. Куріш, М. Ліхновський, Д. Петращук. Тренер – Василь Белей.
“Епіцентр К 10”: М. Макогон, Я. Конкольняк, В. Красій, Т. Томин, Я. Плехтяк, В. Прокоп, Н Прокопів,  В. Щербина, О. Барановський, І. Гаврилків.  Тренер – Назар Данів.
Голи: В. Галущак 23, 28 – Н. Прокопів 11, 19, В. Щербина 23, Я. Конкольняк 27.
Попередження: М. Куфедчук (25).
Вилучення: М. Куфедчук (29) друге попередження.
Арбітри:  М. Липко, І Салаш, П. Липецький, А. Яцурак.
Спостерігач арбітражу: І. Фреїк.
   Микуличинські “Зорі Карпат” дістали у суперники “Епіцентр К 10”. Зрозуміло хто фаворит у цій парі, але “горяни” зовсім не здалися на милість досвідченого суперника (нагадаємо, що “Епіцентр К 10” двічі поспіль володів почесним трофеєм, а тепер виступає у першій лізі українського футзалу). А у сезоні 2013/2014 рр саме ця пара зустрічалася у фіналі Кубка АМФІФО і тільки у серії 6-метрових ударів (4:3) “будівельники” тоді перемогли “горян”. То ж і спортивна статистика свідчить, що футзалі все можливо, а у кубкових змаганнях і поготів. Однак, досвід є досвід. І “Епіцентр К 10” ще раз цю аксіому довів у звітному матчі. Правда, спочатку не все у них виходило і аж на 11 хв удар Назара Прокопіва застав зненацька воротаря “горян”. Дотисли ж “будівельники” суперника у другому таймі. Переломною стала 19 хв, коли воротар Михайло Макогон вкотре продемонстрував свої відмінні здібності п’ятого польового гравця, перехопивши гостру атаку “горян” і вивів все того ж Прокопіва на ворота суперника…

Cтартував розіграш Кубка АМФІФО

Важка перемога “Візи”

“Віза-Вторма”  (Івано-Франківськ)  –  МФК “Ревера” (Івано-Франківськ) - 5 : 2 (2:0).
Субота 13 січня 2018 р. Кубок АМФІФО -  1/8 . 15.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.
    Склади:
“Віза-Вторма”: О. Орищук, Є. Борсук, І. Подолюк, С. Паньків, В. Яневич, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, Я. Семянчук, І. Білик, Р. Горбатий, В. Баланик, І. Кушецький, М. Сікач. Тренер – Іван Скіцко.
“Ревера”: О. Макогон, Р. Мироняк, В. Маковійчук, Я. Гнатюк, М. Калитка, А. Олексик, Ю. Федчишин,  В. Рій, М. Филипюк.  Тренер – Ігор Сорока.
Голи: Р. Москалик 11, І. Кушецький 14, 30, І. Подолюк 23, С. Паньків 30 – Я. Гнатюк 19, В. маковійчук 26.
Попередження: М. Филипюк (8), Ю. Федчишин (8).
Арбітри:  М. Липко, А. Яцурак, І. Салаш, Т. Демянчук.
Спостерігач арбітражу: Б. Вовкович.
   Міцним “горішком” виявився суперник у діючого володаря Кубка АМФІФО “Візи-Вторма”. МФК “Ревера” цього року проводить свій чи не найкращий сезон у чемпіонаті області. З бойовим настроєм вийшли на матч “муніципальні” футзалісти проти “Візи”. У першому таймі тільки майстерна гра воротаря Олега Орищука не дозволила їм двічі забити. А от “мануфактурники” вірні собі. Мереживо атак вони втілили у два голи-близнюки наприкінці першого тайму. По перерві “Ревера” пішла на гру з п’ятим польовим і це дало результат. Відзначився Ярослав Гнатюк. Але досвідчені суперники знову перехопили ініціативу і Ігор Подолюк результативно завершив передачу від Романа Горбатого.  Та не встигли “мануфактурники” передихнути як Василь Маковійчук знову скоротив розрив у рахунку до мінімуму. Кінцівка матчу проходила досить обережно і дехто з вболівальників вже “прогнозував” чергову серію 6-метрових. Але “Ревері” треба було ще зрівняти рахунок і вона знову пішла з п’ятим. Однак, поспішні дії при розіграші м’яча і суперник ще двічі відправляє м’яча у порожні ворота, здобуваючи перемогу з рахунком 5:2.

Cтартував розіграш Кубка АМФІФО

“Т З Б” крокує далі

“Трейд Захід Буд”  (Івано-Франківськ)  –  “Спарта” (Івано-Франківськ) - 4 : 1 (3:1).
Субота 13 січня 2018 р. Кубок АМФІФО -  1/8 . 16.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 40 глядачів.
   Склади:
“Трейд Захід Буд”: Р. Тригубяк, С. Рибак, І. Ципердюк, А. Кукурудз, Т. Воробець, Ю. Іванишин, М. Ткачук, О. Вонс, Ю. Береговський, Н. Самочко, Я. Ципердюк, А. Стецьків, Н. Брицький, В. Вікуловський. Тренер – Михайло Ткачук.
“Спарта”: Т. Качур, В. Лесів, Є. Локотьков, В. Гундяк, Ф. Кавінський, М. Гундяк.  Тренер – Василь Гундяк.
Голи: Ю. Іванишин 6, 25, Т. Воробець 9, 11 – М. Гундяк 4.
Арбітри: І. Салаш, Т. Демянчук, М. Липко, А. Яцурак.
Спостерігач арбітражу: І. Фреїк.
    Матч між “Трейд Захід Будом” і “Спартою” розпочався дещо несподівано – “будівельники” атакували, а рахунок першими відкрили “спартанці”. Але вже через кілька хвилин перевага “ТЗБ” тричі втілилася у результат. У другому таймі команди грали кожен у свою гру, розуміючи, що у кожного свої завдання. У підсумку впевнена перемога “Трейд Захід Буду” з рахунком 4:1.

Cтартував розіграш Кубка АМФІФО

Дебютанти виявили сильнішого

“Старий Пес”  (Івано-Франківськ)  –  “Галія” (Івано-Франківськ) - 3 : 5 (2:3).
Субота 13 січня 2018 р. Кубок АМФІФО -  1/8 . 17.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.
    Склади:
“Старий Пес”: Р. Зубкевич, М. Курчій, Н. Фучко, А. Бойків, О. Паранюк, Т. кельбас, Т. Онуфрак. Тренер – Віталій Павлів.
“Галія”: В. Ничкало, Р. Дитко, Б. Оринчак, М. Сенич, Я. Синчук, В. Горинь, М. Огір, Т. Кривомаз.  Тренер – Михайло Сенич.
Голи: Н. Фучко 7, аг 8, О. паранюк 13 – Б. Оринчак 2, 4, Р. Дитко +23, 26, В. Горинь аг 29.
Попередження: Б. Оринчак (27).
Арбітри: Т. Демянчук, А. Яцурак, П. Липецький, І. Салаш.
Спостерігач арбітражу: І. Овчар.
 Жереб звів між собою двох цьогорічних дебютантів обласних змагань - “Старий Пес” і “Галію”. У чемпіонаті перемогу з мінімальним рахунком у першому колі святкувала “Галія” і у кубковому матчі вже у дебюті зусиллями Богдана Оринчака вона вела у рахунку. Але “бармени” оговталися і нав’язали свою гру. То ж на перерву пішли за мінімального рахунку – 3:2. Та у другій половині матчу все таки їм сил забракло і “Галія” довела матч до перемоги – 5:3.

Cтартував розіграш Кубка АМФІФО

Матч між “Ураган-2 КФВ” та “Алан” перенесено.

Після матчів 1/8 визначилися чвертьфінальні пари:

  • “Трейд Захід Буд” - СК “Городенка”
  •  “Віза-Вторма” - “Галія”
  •  “Епіцентр К 10” - “Нафтовик”
  •  “САВ сервіс” чекає на переможця пари “Ураган-2 КФВ” - “Алан”

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області