Новини :: Кубок

Кубок

Кубок АМФІФО сезону 2022-23: жереб кинуто

Кубок АМФІФО сезону 2022-23: жереб кинуто

В офісі обласної асоціації футболу у четвер 02 лютого відбулося жеребкування розіграшу Кубка АМФІФО сезону 2022-23 років.

Асоціація міні-футболу Івано-Франківської області розглядає змагання розіграшу Кубка як основні змагання, тому у розіграші зобовязані приймати участь усі учасники чемпіонату та першості області з футзалу поточного сезону.Також до розіграшу Кубка запрошуються представники районних змагань. У нинішньому розіграші змагатимуться ФК "Угринів" (Івано-Франківський район) та "Гата" (Калуш). Таким чином, на старт 1/8 вийдуть 16 команд. Всі учасники знаходилися у одній корзині і кубкові пари формувалися так званим "сліпим" жеребом. На диво, вперше в історії розіграшів Кубка жереб розподілив команди по лігах, у яких змагаються самі команди. Навіть новачків звів у парі! У цілому всі пари рівні, що передбачає хорошу безкомпромісну боротьбу. А у Кубку слабих суперників не буває!

Кубок АМФІФО сезону 2022-23: жереб кинуто

Жеребкування передбачено Регламентом лише на першій стадії. Надалі супеники будуть розподілені згідно кубкової сітки. На всіх стадіях розіграш складається з одного матчу, який триватиме два тайми по 12 хв чистого часу, а у випадку нічиєї, переможця виявить серія 6-метрових ударів. Півфінальні матчі та фінал триватимуть два тайми по 15 хвилин. Господарем матчу вважається команда, яка перша у парі. Стартує розіграш Кубку у суботу 18 лютого. Отже, пропонуємо кубкові пари, які вибрав жереб:

"Ураган КФВ"–"UKD-Blago-Venta", "Микуличин" - "Рух", "Металіст" - "Юрист", СК "Галич" - "iFranko", "Фурнітура" - "Рибак-АСК", "Галія" - "Ревера", "Гата" (Калуш) – ФК "Угринів", "Курінь-ПАС" – ФК "Сокіл".

Кубок АМФІФО сезону 2022-23: жереб кинуто

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області