Новини :: Кубок

Кубок

Кубок АМФІФО сезону 2022-23 років: матчі 1/8

Кубок АМФІФО сезону 2022-23 років: матчі 1/8

У суботу 18 лютого відбулися матчі 13 розіграшу Кубку АМФІФО з футзалу сезону 2022-23 років. "Cліпий" жереб досить цікаво склав кубкові пари, розділивши учасників по лігах, де вони змагаються в обласних змаганнях. Навіть новачків із районних чемпіонатів звів у пари. То ж багато команд мали змогу пробитися у наступний етап розіграшу, здолавши рівного суперника.

Лідери чемпіонату "iFranko" та "UKD-Blago-Venta" стартували із легких перемог над СК "Галич" (5:2) та "Ураган КФВ (5:3). 

"Рух" довів свою перевагу над учасником із калущини ФК "Мостище" – 4:2. Переможця пари "Металіст" - "Юрист" визначали у футзальній "лотереї". В основний час зіграли внічию 1:1, а у серії 6-метрових ударів точнішими були "металісти" – 5:4.

"Галія" перемогла "Реверу" – 3:0, а коломияни з "Фурнітури" впевнено здолали свого кривдника у боротьбі за нагороди чемпіонату ямницький "Рибак-АСК" з рахунком 4:0. Угринівський "Сокіл" виявився сильнішим за  "Курінь-ПАС" – 4:2.

А переможця у ще одній парі визначатиме КДК  АМФІФО. Справа у тому, що калуська "Гата" включила до заявки на матч не будь кого із калуських футзальних віртуозів, а самого Євгена Селезньова, який заявлений за УПЛівський "Минай" із Закарпаття. За Регламентом розіграшу Кубку гравці, які мають статус професіоналів, не можуть виступати в аматорських змаганнях. Про це і було повідомлено керівникам "Гати", але вони не бажали змагатися без Євгена у своєму складі. Відповідно арбітри матч не розпочали. То ж тепер у вівторок 21 лютого Контрольно-дисциплінарний комітет АМФІФО на своєму засіданні зясує всі деталі цього "вибрику" калушан.

А вже у наступну суботу 25 лютого відбудуться матчі ¼ розіграшу Кубку АМФІФО.

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області