Новини :: Оголошення

Оголошення

До уваги команд-учасниць обласних змагань з футзалу та вболівальників!

До уваги команд-учасниць обласних змагань з футзалу та вболівальників!

До уваги команд-учасниць обласних змагань з футзалу та вболівальників: комітет з організації проведення змагань АМФІФО вніс зміни в календар п'ятого туру на неділю 11 грудня.

Так, матчі в першій лізі розпочнуться о 14:00. Першими  зіграють МФК "Микуличин" та "Медик". О 15:00 – "Ураган-ПНУ" - "Галицький Двір", а о 16:00 зустрінуться лідери змагань – МФК "Алан" і "ДФС".

Ще один матч  у неділю відбудеться в Городенці: місцева команда прийме "Вихор" з Ямниці.  Початок о 12:00.

П’ятий тур у вищій лізі перенесено через участь команд "Трейд Захід Буд" та МФК "Нафтовик" (Долина) в традиційному міжнародному футзальному турнірі в Польщі 9-12 грудня. "Віза Вторма", яка в суботу, 10 грудня, об 11:30 проведе принциповий матч-відповідь попереднього етапу розіграшу Кубка України з одеським "Делівері" (Коломия), також звернулася з проханням перенести матч з неділі, 11 грудня, на пізніше.

Але один матч у вищій лізі все-таки відбудеться. Це гра першого туру між "Ураганом-4" та "Sandalino", яку було перенесено через неможливість коломийської команди добратися на змагання через погані погодні умови (снігопад). Початок о 17:00.

Комітет з організації проведення змагань АМФІФО